NEM 2023 komt eraan!. Rock-/coverband Co-incidental zet zich elk jaar in voor een goed doel uit de omgeving. Dit doen we door het organiseren van het evenement Nothing Else Matters (NEM), bij velen van u inmiddels bekend en door u bezocht.
NEM is een benefietconcert dat wordt georganiseerd i.s.m. Cultureel Centrum De Pas in Heesch. Vele vrijwilligers en bands leveren belangeloos hun bijdrage aan deze avond. Alle
entreegelden en sponsorbedragen gaan direct naar het goede doel. De laatste voor-Corona editie is Stichting Matchis de gelukkige geweest. Een prachtig bedrag is opgehaald dankzij jullie. Matchis heeft dit geld ingezet voor het opzetten van een databank voor stamcelonderzoek. Zij verwerken het DNA en stamcelleninfo van de donoren in een databank. Een match kan dan sneller gemaakt worden. Het bedrag is hiermee geweldig besteed!


Inmiddels zijn we volop bezig met de organisatie van de 2023 editie. De programmering is rond en er is deze keer zelfs voor 2 doelen gekozen!
De goede doelen van 2023 zijn "Eten Over? regio Oss" en "Eten Over? regio Bernheze". Deze organisaties zorgen ervoor dat gezinnen, die dat nodig hebben, wekelijks een pakket krijgen. Het gaat om mensen die, om wat voor reden dan ook, niet in hun primaire levensbehoeften, zoals voeding, kunnen voorzien.. Zij richten zich op gezinnen die buiten de voorwaarden van voedselbank vallen, maar te weinig leefgeld hebben om zichzelf te kunnen redden. Dit kan iedereen overkomen, zeker in deze tijden van inflatie en energiecrisis. Helaas zijn er daarom steeds meer mensen die tussen wal en schip vallen. We vinden dat we met de ‘Eten Overs’ een prachtig doel gevonden hebben en hopen hiervoor wederom veel steun te vinden!


Wegens groot succes gaan we ook deze editie weer een online veiling organiseren waarmee we geld op willen halen voor dit goede doel. Dit zal lopen via onze website www.nothingelsematters.nl
Doe een mooi bod op de aanbiedingen op de site. Hoe hoger het bod, hoe meer opbrengst voor het goede doel. En je krijgt er iets leuks en/of moois voor.

Meedoen en steunen kan op diverse manieren:
● Elke financiële bijdrage is zeer welkom en daar zijn wij ontzettend blij mee.
U kunt uw bijdrage overmaken op NL90 INGB 0750 9205 05 t.n.v. BME Lamers, o.v.v. KVV NEM 2023.
● Een bijdrage kan ook iets anders zijn: een artikel, item of dienst die we kunnen veilen.
Elke sponsor zullen we (indien gewenst) regelmatig vermelden op social media en natuurlijk op de avond zelf.

Alvast heel veel dank en we hopen natuurlijk op een positieve reactie. We begrijpen als geen ander dat er verzoeken uit alle hoeken komen. Met dit doel steunt u mensen in Oss en Bernheze die te weinig hebben om rond te kunnen komen. Dichtbij huis dus!

De datum van NEM 2023 is 1 april 2023. Locatie: De Pas, De Misse 4 in Heesch.
Kaarten zijn online te koop via www.de-pas.nl en kosten € 12,50. Ook met uw komst op deze avond steunt u het goede doel al!

Terug