Klussen in Huis

Ophangen woon-accessoires
Batterijen van rookmelders vervangen
Monteren eenvoudig bouwpakket

 Klussen in de Tuin

Gras maaien / onkruid weghalen
Bladeren wegvegen
Snoeien van lage heggen, struiken en bomen

 Dienst verlening

Horeca / bezorgen / boodschappen doen

 Overige klussen

Klussen welke niet in de categoriën Tuin, Huis of Dienstverlening valt.

 Alle Klussen

Een overzicht van alle beschikbare klussen.

Wilt u deze techniek ook een keertje leren tijdens een gratis workshop, dan krijgt u nu de kans op woensdag 12 april van 9.30-12.30 uur op het orientatiecentrum van Deelgenoten Oss. U bent van harte welkom op de Rossinistraat 44 in Oss.

Aanmelding? Klik dan hier.

Terug

 

Sinds kort is er een nieuwe samenwerkingspartner bijgekomen voor Deelgenoten Oss: stichting Zorgbuurthuis `t Hageltje in Oss.

Deze opent haar deuren binnenkort met 15 appartementen voor senioren die graag zelfstandig willen blijven wonen in de eigen buurt, waarbij er dan ook een verbinding is met de buurt. sociale contacten zijn dichtbij en kunnen bijv. in een gemeenschappelijke ruimte plaatsvinden. Een plek waar ook de buurt terecht kan voor een praatje, maaltijd of om een kaartje te leggen.

Er zijn nog een paar appartementen vrij!

buurtzorghuisschadewijk

Terug

NEM 2023 komt eraan!. Rock-/coverband Co-incidental zet zich elk jaar in voor een goed doel uit de omgeving. Dit doen we door het organiseren van het evenement Nothing Else Matters (NEM), bij velen van u inmiddels bekend en door u bezocht.
NEM is een benefietconcert dat wordt georganiseerd i.s.m. Cultureel Centrum De Pas in Heesch. Vele vrijwilligers en bands leveren belangeloos hun bijdrage aan deze avond. Alle
entreegelden en sponsorbedragen gaan direct naar het goede doel. De laatste voor-Corona editie is Stichting Matchis de gelukkige geweest. Een prachtig bedrag is opgehaald dankzij jullie. Matchis heeft dit geld ingezet voor het opzetten van een databank voor stamcelonderzoek. Zij verwerken het DNA en stamcelleninfo van de donoren in een databank. Een match kan dan sneller gemaakt worden. Het bedrag is hiermee geweldig besteed!


Inmiddels zijn we volop bezig met de organisatie van de 2023 editie. De programmering is rond en er is deze keer zelfs voor 2 doelen gekozen!
De goede doelen van 2023 zijn "Eten Over? regio Oss" en "Eten Over? regio Bernheze". Deze organisaties zorgen ervoor dat gezinnen, die dat nodig hebben, wekelijks een pakket krijgen. Het gaat om mensen die, om wat voor reden dan ook, niet in hun primaire levensbehoeften, zoals voeding, kunnen voorzien.. Zij richten zich op gezinnen die buiten de voorwaarden van voedselbank vallen, maar te weinig leefgeld hebben om zichzelf te kunnen redden. Dit kan iedereen overkomen, zeker in deze tijden van inflatie en energiecrisis. Helaas zijn er daarom steeds meer mensen die tussen wal en schip vallen. We vinden dat we met de ‘Eten Overs’ een prachtig doel gevonden hebben en hopen hiervoor wederom veel steun te vinden!


Wegens groot succes gaan we ook deze editie weer een online veiling organiseren waarmee we geld op willen halen voor dit goede doel. Dit zal lopen via onze website www.nothingelsematters.nl
Doe een mooi bod op de aanbiedingen op de site. Hoe hoger het bod, hoe meer opbrengst voor het goede doel. En je krijgt er iets leuks en/of moois voor.

Meedoen en steunen kan op diverse manieren:
● Elke financiële bijdrage is zeer welkom en daar zijn wij ontzettend blij mee.
U kunt uw bijdrage overmaken op NL90 INGB 0750 9205 05 t.n.v. BME Lamers, o.v.v. KVV NEM 2023.
● Een bijdrage kan ook iets anders zijn: een artikel, item of dienst die we kunnen veilen.
Elke sponsor zullen we (indien gewenst) regelmatig vermelden op social media en natuurlijk op de avond zelf.

Alvast heel veel dank en we hopen natuurlijk op een positieve reactie. We begrijpen als geen ander dat er verzoeken uit alle hoeken komen. Met dit doel steunt u mensen in Oss en Bernheze die te weinig hebben om rond te kunnen komen. Dichtbij huis dus!

De datum van NEM 2023 is 1 april 2023. Locatie: De Pas, De Misse 4 in Heesch.
Kaarten zijn online te koop via www.de-pas.nl en kosten € 12,50. Ook met uw komst op deze avond steunt u het goede doel al!

Terug

Sinds enkele maanden is er aan de Rossinistraat 44 een oriëntatiewerkplaats van Deelgenoten gevestigd. De openingstijden zijn:

maandag 8.30-12.30 uur

dinsdag 8.30 - 12.30 & 13.00 - 17.00 uur

woensdag 8.30 - 12.30 uur

donderdag 13.00-17.00 uur

vrijdag 8.30 - 12.30 uur

 

Hier kunt u terecht voor het HerPaleis (2e hands artikelen die opgeknapt zijn) en de fietsenwerkplaats (voor reparatie en aankoop 2e hands fietsen). Daarnaast zijn er voor deelnemers verschillende mogelijkheden om daar iets te doen met hout, creatief, ICT, administratie en recycling van plastic. 

Er is een samenwerking met de Muzelinck, waardoor ook daar een oriëntatie plaats kan vinden.

 

Terug

 Voor allen een betekenisvol jaar gewenst en het zou mooi zijn wanneer u daar deelgenoot van kunt zijn. 

  Na de feestdagen zijn we weer bereikbaar.

het jaar 2023 logo en vuurwerk op een blauwe achtergrond vectorillustratie 8130 1117 1

Terug